Servicii oferite

Aplicări profesionale de spumă poliuretanică și poliuree oriunde în țară.
Ne deplasăm la domiciliul clientului fără costuri suplimentare de transport!

HIDROIZOLATII

Acoperis sau terasa circulabila? Terasa exterioara are, evident, numeroase avantaje: poate fi transformata usor intr-un loc ideal de petrecere a timpului liber, iti poate oferi linistea si relaxarea de care ai nevoie chiar si in mijlocul unui oras aglomerat, iti poate pune la picioare o priveliste incredibila. Aceste plusuri vin, insa, la pachet cu anumite riscuri de infiltratii, pe care le poti elimina, insa, cu ajutoul unor solutii profesionale de hidroizolatii terase.

Produsele utilizate de noi pentru o hidroizolare completa a terasei sunt concepute din materiale de inalta calitate si proiectate pentru a rezista unor conditii extreme. Chiar si in cazul in care este vorba despre un acoperis de bloc, nu trebuie trecuta cu vederea importanta unei hidroizolatii de calitate.

TERMOIZOLATII

Lucrarile de termoizolatii au o importanta cruciala pentru orice cladire in interiorul careia se doreste a exista un anumit nivel de confort, deoarece, in lipsa unei izolatii termice corect executate, cea mai mare parte din caldura se pierde prin intermediul peretilor. Acest lucru atrage dupa sine cheltuieli foarte ridicate pentru energia utilizata in sistemul de incalzire si, bineinteles, o lipsa de confort.

Izolare termica cu spuma poliuretanica este destinată special pentru izolarea termică în construcții, industrie, agricultură sau facilități agricole. Motivul principal este dat de caracterul continuu al izolației termice cu spumă poliuretanică. Spuma poliuretanică acoperă uniform toate suprafețele, îmbrăca grinzile de susținere și intră între spațiile dintre structura de rezistență și tablă.

FONOIZOLATII

Pentru fonoizolații folosim cea mai bună spumă poliuretanică cu celulă deschisă special creată pentru reducerea zgomotului. Scopul unei izolații fonice este de a reduce zgomotul, zgomot pe care-l putem defini ca sumă de sunete supărătoare, deranjante și absolut nedorite de anumite urechi. Coeficientul de reducere fonică al unui material este dat de procentul de zgomot ce este absorbit, spuma poliuretanică cu celulă deschisă pentru antifonari fiind un material performant cu un cost redus.

Izolația cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă pentru izolări fonice se aplică prin pulverizare, cu utilaje speciale profesionale, direct pe suprafața suportului. Grosimea minimă ce poate fi aplicată este de 5cm